Kárpittisztítás, padlószőnyeg tisztítás.

Budapest és vonzáskörzetében

magánszemélyek és közületek számára.

   Áraink

   Referencia lista

  Főoldal

 

 

 

Csak helyszínen tisztítunk!

A padlószőnyeg tisztítás és a kárpittisztítás mindig a helyszínen, az Ön szeme láttára készül. Minden gép az autóban van,- a 20 m2, és az 1.000 m2 szőnyeghez való is, valamint a bútorkárpit tisztításához való is, és mindig azt vesszük elő, amire éppen szükség van.

 

 

Elérhetőségek:

30/668-7740

Email: kanape.karpittisztitas@gmail.com

A hívások minőségbiztosítási okokból rögzítésre kerülnek!

 

 

A szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás megrendelése.

Mi a lehetetlennek tűnővel is megpróbálkozunk, de csodát tenni mi sem tudunk!

Csak a rendszeresen tisztított szőnyeg és bútor esetén várható el kiváló eredmény!

Érdeklődni, árajánlatot kérni telefonon vagy email-ben lehet. A konkrét megrendelés részleteit mindig rögzítjük. Írásban, vagy ha élő szóban, telefonon egyeztetjük, az diktafonon rögzítésre kerül a későbbi félreértések elkerülése végett.

 

Egyéb tudnivaló.

Mivel Budapest és Budaörs területén nincs kiszállási díjunk, ezért van minimális vállalási ÖSSZEG, hogy érdemes legyen egy helyszínre elautózni. Jelenleg ez 10 ezer Ft, ami a parkolási díjon kívül minden egyéb költséget tartalmaz.

Tetejére

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Üzletpolitikánk: 

A profi módon elvégzett padlószőnyeg tisztítás és kárpittisztítás a legjobb reklám, amikor a rokonok, barátok, munkatársak egymásnak adják a telefonszámunkat.

Tegyen próbára bennünket! Kérjen próbatisztítást. Ha nincs vele megelégedve, nem kell kifizetnie. Ez elég korrekt ajánlat?

 

 

Ahol dolgozunk.

A padlószőnyeg tisztítás és kárpittisztítás szolgáltatást Budapest és vonzáskörzetében végezzük. De megfelelő mennyiség esetén az ország bármelyik részébe elmegyünk. Az alábbi távoli helyeken dolgoztunk eddig: Sopron, Szeged, Kecskemét, Pécs, Debrecen.


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

 

Technológia:

 Extrakciós technológiával dolgozunk.

A padlószőnyeg tisztítás és a kárpittisztítás profi ipari szőnyeg-, és kárpittisztító géppel készül. A háztartási gépek gyenge teljesítményéhez képest a mi profi gépünk finoman permetezi ki a vizet, majd nagy erővel visszaszívja.

 

 

   |  Hivatkozás 1 |  Hivatkozás 2  | Hivatkozás 3 |